Servicii

AdWords

Optimizare campanii PPC

Google AdWords este una dintre cele mai directe metode de promovare online, prin care va puteti plasa produsul/serviciul, imediat, in fata a mii de clienti interesati sa-l achizitioneze. Astfel, site-ul dvs. devine cunoscut si usor accesibil in cel mai scurt timp posibil.

Administrarea campaniilor de catre persoane fara experienta va aduce pierderi. Noi de ocupam de implementarea, optimizarea si administrarea campaniilor dvs. de Google Adwords pentru a avea un cost pe conversie cat mai mic si un profit cat mai mare.

Pentru ca stim ca fiecare business e diferit, va oferim o strategie unica de marketing online care sa va diferentieze si sa va aduca clienti noi si profit.

Contactati-ne acum pentru un audit gratuit.


Consultanta

Daca aveti deja un proiect online sau doriti sa lansati unul, primul pas este acela de a stabili foarte clar strategia cea mai buna si cea mai eficienta.

Prin intermediul echipei Promovez.ro va putem oferi consultanta specializata in urmatoarele domenii: branding, marketing, nameing, promovare, seo, programare, wordpress, domenii web. De asemenea, va oferim si cele mai bune solutii de monetizare a traficului site-ului dvs.

Orice proiect trebuie sa inceapa obligatoriu cu o strategie bine stabilita. Cereti o oferta de consultanta chiar acum!

Consultanta

Webdesign

Web Design

Pana in acest moment am realizat zeci de proiecte online si prin experienta castigata va oferim solutii profesionale de design pentru site-uri de prezentare, magazine online sau portaluri.

Ne ocupam si de identitatea vizuala a brand-ului tau si realizam toate elementele grafice necesare prezentei dvs. in online: bannere, logo-uri, roll-up-uri, flayer, etc. Este foarte important ca toate elementele grafice ale unui brand in online sa fie unitare.

Trimiteti-ne ideile si schitele proiectului dorit.


Programare

Site-urile realizate de catre noi nu se limiteaza doar la aspect, ci sunt sustinute si de script-urile puternice si sigure realizate in PHP, MySQL, JS, HTML, CSS, etc.

Folosim cele mai noi versiuni ale acestor limbaje si codul realizat de catre noi este curat si fara erori. Toate script-urile realizare sunt optimizate la maxim in ceea ce priveste utilizarea resurselor. Securitatea site-ului este grija noastra cea mai mare si acordam atentie celor mai noi tehnici de protejare.

Spune-ne cerintele tale pentru script-urile dorite.

Programare

Optimizare SEO

Optimizare

Indiferent de strategia de promovare aleasa, aveti nevoie de un site optimizat pentru motoarele de cautare dar si de un site rapid, simplu de utilizat, care genereaza conversii.

Noi optimizam site-urile atat on-site, pentru o incarcare rapida, dar si off-site pentru a creste pozitiile in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie vizate. Optimizam site-urile pentru a se clasa cat mai sus in motoarele de cautare dar si pentru a atrage cat mai multi vizitatori folosind titluri si descrieri atractive.

Contacteaza-ne pentru o oferta de optimizare!


Marketing

Canalele de marketing online trebuie combinate si corelate astfel incat sa lucreze impreuna cu succes. Ne ocupam de imaginea brand-ului tau pe internet pentru a creste conversiile si realizam strategiile de marketing si promovare pentru a creste vanzarile.

Integram cu succes toate canalele de marketing online (social media, Google Adwords, Email Marketing, proiecte speciale, SMS marketing) pentru rezultate excelente. Serviciile de marketing online trebuiesc sustinute si de un site curat, simplu de utilizat si optimizat pentru utilizatori.

Contacteaza-ne pentru a stabili strategia de marketing potrivita!

Marketing online

Webdesign, Layout, Website

Promovare

Oricat de bun ar fi site-ul, fara o promovare eficienta, acesta nu valoreaza nimic. Optimizam costurile pentru o promovare eficienta.

Noi ne ocupam de promovarea eficienta a lui prin Google Adwords, pe Facebook, prin E-mail si SMS. De asemenea, realizam si o strategie pentru publicitatea online targetata in functie de potentialii clienti pe care ii vizati. Stabilim impreuna cea mai eficienta strategie de promovare si bugetele necesare pentru atingerea obiectivelor.

Trimite-ne obiectivele tale pentru campania de promovare!


Articole

Pentru a ramane permanent in top, site-urile au nevoie de continut adaugat constant si de calitate. Procesul de linkbuilding este unul de lunga durata si necesita sustinere permanenta.

Noi scriem pentru tine articole relevante din domeniul in care se afla site-ul. De asemenea, va oferim posibilitatea de a publica unele dintre aceste articole si pe site-urile noastre partenere pentru a adauga o valoare SEO site-ului tau.

Trimite-ne temele pentru care doresti sa scriem articole!

Articole SEO

Gazduire site-uri

Gazduire

Orice site care se respecta are nevoie de un server rapid si cu uptime ridicat pentru a fi permanent online, la dispozitia clientilor.

Iti oferim servicii profesionale de gazduire web pe servere amplasate in Romania in unul dintre cele mai bune DataCentere. Iti oferim garantia unei incarcari rapide a site-urilor.

Contacteaza-ne pentru a primi o oferta de gazduire!