Publicitate

Promovare in cadrul retelei de site-uri Promovez.ro:

Retea-Promovez

In cadrul acestor site-uri iti oferim posibilitatea promovarii prin urmatoarele metode de publicitate:

Publicitate prin Bannere

Publicitate tip banner va ofera maxim de vizibilitate campaniei dumneavoastra. Aceasta forma de publicitate este cea mai folosita din mediul online.

Va putem oferi bannere de dimensiunile urmatoarele: 728×90, 160×600, 120×600, 336×280, 300×250, 468×60, pe oricare dintre site-urile din retea prezentate mai sus. Targetarea bannerelor se poate face in functie de site, sectiune, zona, ora, oras, etc.

Cereti o oferta de publicitate chiar acum!

Publicitate prin bannere

Proiect special

Proiect special

Solutiile traditionale de publicitate nu se potrivesc intotdeauna cerintelor tale. Iti oferim posibilitatea de a te promova intr-un mod inedit, in care utilizatorii sa interactioneze direct cu brandul tau.

In cadrul acestor proiecte speciale iti oferim posibilitatea de a brandui un anumit site din portofoliu sau o sectiune a site-ului. Alte tipuri de proiecte speciale pe care le-am oferit clientilor au mai fost: popup bannere, bannere de dimensiuni speciale, interstitiale, etc.

Trimite-ne propunere ta de proiect special.


Publicitate pe pagini de Facebook

Promovez.ro administreaza peste 10 pagini de Facebook cu un numar total de peste 400.000 de fani stransi in mod natural in peste 3 ani de la lansarea paginilor de Facebook.

Iti oferim posibilitatea de a adauga posturi de tipul text/imagine/video, care sa contina link catre site-ul tau. Aceste posturi se pot targeta in functie de optiunile oferite de site-ul de socializare.

Cere o cotatie de pret chiar acum!

Publicitatea pe Facebook

Articole sponsorizate

Articole sponsorizate

Pe site-urile din reteaua Promovez.ro se adauga continut nou zilnic pentru a mentine si pentru a imbunatati pozitiile in motoarele de cautare.

Iti oferim posibilitatea de a publica articole sponsorizate pe oricare dintre site-urile administrate de catre noi. Articolele vor ramane permanent pe site-uri si pot contine o imagine si 2 link-uri dofollow. Articolele comandate sunt adaugate si pe pagina de Facebook a site-ului respectiv.

Cere o oferta de advertorial chiar acum!


Link-uri platite

Site-urile din reteaua Promovez.ro au PageRank intre 0 si 7 si o autoritate foarte mare in motoarele de cautare.

Iti oferim posibilitatea de a inchiria link-uri cu plata lunara / trimestriala. Acestea se pot amplasa in meniu, footer sau in continutul site-urilor. Link-urile se pot amplasa si in articolele deja existente din cadrul site-urilor din portofoloi.

Cere oferta pentru link chiar acum!

Link-uri platite

Email marketing

Publicitate prin email

Site-urile din reteaua Promovez.ro au pana in acest moment aproximativ 1.000.000 de membrii inregistrati care accepta primirea de mesaje promotionale.

Iti oferim posibilitatea de a trimite mesaje personalizate pe adresele de email ale membrilor nostri. Mesajele se pot targeta in functie de nume, sex, varsta, comportamentul pe site, etc.

Trimite o cerere de oferta chiar acum!